Adilon B 10kg BAYROL zsírtalanító

Adilon B 10kg BAYROL zsírtalanító
Szennyeződéseket és zsíros eredetű lerakódásokat oldó tisztítószer (folyadék)

Webshopunk nem fedi cégünk teljes kínálatát!

06/20 358 8891 / extradegep@gmail.com

Több 100 további termék akár raktárkészletről is!

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Adilon B 10kg BAYROL zsírtalanító

Speciálisan a fürdők és uszodák helyiségeinek tisztítására kifejlesztett tisztítószer. Használható a medencék, a medence körüli felületek, zuhanyzó- és mosdóhelyiségek és WC-helyiségek rendszeres tisztítására.

ADILON - B
A tisztítószer eltávolítja a zsiradékokat tartalmazó szennyeződéseket (pl.: szappan, zuhanyozó adalékok, kozmetikumok, napozóolajok és kenőcsök), valamint a koromból és más szervetlen anyagokból lerakódott szennyeződéseket.


A BAYROL ADILON – B hatóanyagai : nem ionos tenzidek ( felületaktív anyagok ), zsiradékokat oldó vegyszerek, nátriumhidroxid ( NaOH ), benzalkonium-klorid, lúgos vegyületek, korróziógátló és illatosító anyagok ; lúgos kémhatású vegyszer; biológiailag lebontható.


Felhasználási javaslat

A tisztítószer kizárólag a fent leírt célra a következőkben leírt módon használható.

Medencék fala, padlók és egyéb lúgos kémhatásnak ellenálló felületek folyamatos tisztításánál a felületek szennyezettségi fokának függvényében 1:50 és 1:10 határértékek közötti arányban (0,2 literBAYROL ADILON – B 10 liter vízhez; 1 liter BAYROL ADILON – B10 liter vízhez) lehetőleg meleg vízzel készített oldatot, műanyag kefével (lehetőleg nyeles kefével) vagy tisztítógéppel egyenletesen a tisztított felületekre kenjük; kb. 10 – 15 percig a felületen hagyjuk; a feloldott szennyeződéseket kefével alaposan dörzsöljük, esetleg kaparóval letisztítjuk; ezután lehetőleg meleg vízzel, többször alaposan lemossuk a tisztított felületet; vastag és nehezen oldódó lerakódás esetén a tisztítási folyamat megismételhető; esetleg töményebb oldatot is lehet alkalmazni például 1:5 arányban helyenként (szennyezett foltoknál) hígítás nélkül is alkalmazható a tisztítószer legfeljebb 5 percig; ezután a lerakódásokat kaparóval vagy kefével lehet eltávolítani; a felületet azonnal bő vízzel kell lemosni.

Fém felületek tisztításánál (bronz, krómozott acél, alumínium) és fánál tömény állapotban káros hatással lehet a tisztítószer; ezeken a felületeken (pl.: létrákon, kapaszkodókon); csak kb. 5 percig lehet a hígított oldatot (legfeljebb 1:10 arányban) használni és azonnal bő vízzel le kell mosni!

Megjegyzés: korrózióálló (rozsdamentes) acél felületek tisztítására BAYROL ADILON – SL tisztítószert kell használni.

Fontos tudnivalók!

Ajánlott felhasználási területek :

a fürdő- és úszómedence szélei, (főleg a víz felszíne fölött és a túlfolyó vályúknál), a medence körüli padlók és falak, zuhanyzó- és mosdóhelyiségek, WC-helyiségek.

Tisztító hatás az egyes tárgyak és felületek alapanyaga szerint :

- nagyon jó: kerámia (padlólap, csempe), műanyag, beton, terméskő, műkő, márvány
- bizonyos feltételekkel: lásd a felhasználási javaslatot
- nem használható: lúgos hatásoknak nem ellenálló felületek folyamatos tisztítására pl.: alumínium, nem korrózióálló acél, festett felületek)

A meleg víz használata fokozza az BAYROL ADILON – B hatását.

A BAYROL ADILON – B meleg vizes oldatban speciális lúgos kémhatásnak ellenálló felülettisztító gépekben nagyon hatásosan használható.

A tisztított helyiségeket –fedett fürdőket és uszodákat– a tisztítás közben szellőztetni kell.

A fürdőkben és uszodákban keletkező mészkiválások (vízkő) és nehezen oldható szennyeződések tisztítására BAYROL DECALCIT SUPER és BAYROL DECALCIT - FILTER tisztítószereket kell használni.

A vízből lerakodó kalciumos (meszes) és magnéziumos vegyületek (vízkő) kiválását (lerakódását) és a víz esetleges zavarodását BAYROL CALCINEX vegyszerrel lehet megakadályozni. (lásd a vegyszer használati utasítását)

A BAYROL ADILON – B használatánál az öblítővizet csak semlegesítés után, legalább ötszörös hígítással (1 liter tisztítószer5 liter vízhez) engedhető a csatornahálózatba.

Megjegyzés: a BAYROL ADILON – B már a tisztításnál rendszerint nagyobb hígításban kerül felhasználásra.

Biztonsági előírások (tömény vegyszerre)

Maró sérüléseket okozhat.
Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen kell tárolni.
Ha a vegyszer szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni.
Ha a vegyszer bőrre kerül, bő vízzel azonnal le kell mosni.
Baleset vagy rosszullét esetén azonnal orvost kell hívni, ha lehetséges a vegyszer címkéjét meg kell mutatni.
Munka közben megfelelő védőkesztyűt és védőszemüveget kell viselni.
A tisztítószer maradékát és a göngyöleget veszélyes hulladék gyűjtőhelyre kell vinni.
Más vegyszerekkel tilos keverni.

Engedélyezés

A BAYROL ADILON – B alkalmazását a fürdők tisztítására az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat Országos Tisztifőorvosi Hivatala 2003.08.14-én kelt OTH 3690 / 2003 iktatószámú szakvéleménye alapján engedélyezte.

Kiszerelés:

11 19 214 10 liter (folyadék - műanyag kannában)


Webshopunk nem fedi cégünk teljes kínálatát!

06/20 358 8891 / extradegep@gmail.com

Több 100 további termék akár raktárkészletről is!

Adatok
Cikkszám
Adilon-B-10kg-BAYROL